Koniec sezóny 2011

|
03. novembra 2011
|
Hneď po mojom poslednom turnaji v Európe (Mokov Pro-am) som odletel za teplým počasím. Rozhodol som sa pre Oklahomu v USA, kde som hral univerzitný golf. Počasie v Oklahome golfu v tomto období praje a ja mám v tejto oblasti už vybudované zázemie.
Pôvodne som plánoval popri tréningu zúčastniť sa nejakých turnajov, ale po mojej prvej turnajovej skúsenosti som sa rozhodol naplno sa venovať tréningu. Všetky zvyšné turnaje sa hrajú na inom type trávy nielen ako v Európe, ale aj na akej trénujem v Oklahome. Ja si na túto trávu len veľmi ťažko zvykám, keďže loptička, ale aj palice na nej reagujú odlišne.
Moja turnajová sezóna tým pádom skončila o mesiac skôr ako som pôvodne plánoval, ale to mi umožní sa naplno venovať príprave na ďalší rok. Na toto obdobie mám stanovené určité ciele, ktoré chcem dosiahnuť pred prvým turnajom ďalšej sezóny.
So sezónou 2011 som spokojný, hlavne s mojou účasťou na turnajoch v Európe. Väčšinu cieľov, ktoré som si na túto sezónu stanovil, sa mi podarilo splniť. Nazbieral som cenné skúsenosti, z ktorých môžem čerpať v nasledujúcich sezónach. V roku 2012 plánujem hrať takmer výhradne v Európe buď na EPD alebo Alps Tour.
Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501