2011 Czech Open a kvalifikácia na European Tour

|
24. júla 2011
|

Som veľmi rád, že do svojho turnajového kalendára môžem tento rok znova zaradiť turnaj European Tour, Czech Open 2011. Od promotéra som už dostal potvrdenie, že sa na turnaji zúčastním. Stane sa tak hlavne vďaka Andrejovi Buchamerovi a firme ASBIS SK, ktorí mi s účasťou výrazne pomohli, keďže tento rok neprebiehala na turnaj kvalifikácia. Z minuloročného turnaja som sa veľa ponaučil a už viem čo očakávať, keď sa tento rok do Čeladnej vrátim. Verím, že počas turnaja sa budem cítiť pohodlnejšie či už na ihrisku alebo mimo neho. Táto pohoda by mi mala pomôcť hrať lepšie ako som hral minulý rok, takže pevne verím, že tento rok budem na turnaji úspešný.

Tento týždeň som taktiež odoslal svoju prihlášku na kvalifikačnú školu na European Tour. Moju učasť mi už potvrdili a bolo mi pridelené ihrisko na prvý stage. Budem hrať v nie až tak ďalekom Ebreichsdorfe v blízkosti Viedne. Na tomto ihrisku som ešte nehral, ale keďže je relatívne blízko, budem na ňom určite trénovať. Som veľmi zvedavý ako kvalifikačná škola funguje a aká tam bude úroveň hry.

Týmto spôsobom by som sa taktiež rád poďakoval Andrejovi Buchamerovi, ASBIS SK, a manželom Homolovcom, Homola autoservisná technika, bez ktorých by som sa na týchto podujatiach nemohol zúčastniť. Obidve firmy mi výrazne tento rok pomohli taktiež ako moji rodičia, ktorý mi nechávajú čo najväčší priestor na prípravu a tréning. Bez tejto podpory by určite veľa zo spomenutého nebolo možné.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501