Koniec sezóny

|
04. decembra 2010
|

V jednom z minulých blogov som spomínal, že by som ešte rád hral aspoň jeden z troch turnajov Adams Golf Pro Tour Winter Series, ktoré sa konajú ďalší týždeň v Houstone. Počasie v Lawtone bolo túto jeseň výborné, takže som mal možnosť pravidelne trénovať. Myslím, že moja hra sa zlepšila od predchádzajúceho turnaja, ale bohužiaľ nebudem môcť ísť hrať pre školské povinnosti. Ďalší týždeň je týždeň pred skúškovým obdobím a musím byť v škole počas celého týždňa a odovzdať veľa prác.

Ďalší rok budem mať štúdium prakticky ukončené potom ako v januári napíšem diplomovú písomku. Koncom januára sa budem môcť naplno venovať golfu. Momentálne plánujem hrať ďalšie turnaje začiatkom februára, ak počasie v Lawtone bude vhodné na pravidelný tréning. Na ďalší rok sa veľmi teším, lebo rok 2011 pre mňa bude oficiálny štart mojej golfovej kariéry.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501