Adams Golf Tour Winter Series

|
03. novembra 2010
|

Pôvodne som plánoval začať hrať turnaje až začiatkom jari 2011, ale budem hrať už túto sezónu. Ako asistent trénera na Cameron University som strávil dosť času s bývalými spoluhráčmi na ihrisku, keď sa pripravovali na turnaje a veľmi ťažko sa mi na nich pozeralo, keď hrali školské turnaje, keďže ja som sa už nemohol zúčastniť ako hráč.

Školské povinnosti tiež nie sú až také náročné ako som očakával, takže som mal dosť času na tréning. Rozhodol som sa teda hrať v dvoch turnajoch Adams Winter Tour Series, ktoré sa budú konať ďalší týždeň na predmestí Houstonu. V turnaji som hral naposledy na Czech Open v Čeladnej a verím, že tieto turnaje mi pomôžu sa lepšie pripraviť na ďalšiu sezónu.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501