Švajlen šiesty na Cypress Lakes Open

|
11. novembra 2010
|

Publikované v The Lawton Constitution

Bývalý hráč Cameron University a dvojnásobný All-American Peter Švajlen zahral posledné kolo na turnaji Cypress Lakes Open na 69 rán. Švajlen skončil na delenom šiestom mieste na turnaji Cypress Lakes Open, ktorý sa konal v pondelok a utorok na ihrisku Cypress Lakes Golf Club v Houstone, Texas.

Turnaj bol jedným z dvanástich turnajov Adams Golf Tour Winter Series. Švajlen zahral v úvodnom kole 71 rán, -1, v druhom kole 69, -3 a skončil osem rán za víťazom Craig Van Hornom.

Po vynikajúcej štvorročnej univerzitnej golfovej kariére Švajlen teraz asistuje univerzitnému trénerovi Jerrymu Hrnciarovi. Švajlen, ktorý si za delené šieste miesto na tomto turnaji pripísal na svoje konto $1021  ,bol v minulosti ocenený za svoje výkony mimo ihriska tak ako na ihrisku. V roku 2010 a 2008 mu boli udelené ocenenia All-American a Academic All-American. Na Cameron University dostal Švajlen ocenenia za svoju prácu od rektora a dekana školy.

Švajlen reprezentoval svoju krajinu na majstrovstvách sveta tímov v rokoch 2004, 2006 a 2008, keď hral v Puerto Ricu, Južnej Afrike a Austrálií. Taktiež reprezentoval Slovensko na Univerziáde v Bangkoku v roku 2007 a na Akademických Majstrovstvách Sveta v Južnej Afrike v roku 2008, kde skončil v prvej pätnástke.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501