Švajlen znova All-American

|
27. mája 2010
|

Publikované na http://goaggies.cameron.edu/

NORMAN, Oklahoma – Piatak Peter Švajlen vylepšil svoju výbornú univerzitnú kariéru jedným z najprestížnejších ocenení. Švajlen dostal ocenenie All-American po druhý krát. Toto ocenenie je udelené najlepším hráčom univerzitného golfu v USA.

Švajlen, pôvodom zo Slovenska, je jeden z najlepších a najúspešnejších golfistov, ktorého tím Cameron kedy mal. Švajlen bol sa svoju kariéru ocenení trikrát Lone Star Conference Academic Player of the Year, trikrát zaradený na Lone Star Conference Team, dvakrát mu bol udelený ESPN Magazine Academic All-America All-District Team. Švajlen taktiež reprezentoval Cameron všetky štyri roky na univerzitných majstrovstvách USA  ako jediný hráč v histórii školy.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501