Akademické ocenenia

|
10. júna 2010
|

Publikované na http://goaggies.cameron.edu/

LAWTON, Oklahoma – Conferencia Lone Star vyhlásila bývalých univerzitných atlétov Petra Švajlena a Ashton cBride za Scholar Athletes of the Year. Švajlenovi bola taktiež udelená cenu CoSIDA (College Sports Information Directors of America) a ESPN Magazine Second Team Academic All-American.

Švajlen si vyslúžil svoje ocenenia na ihrisku a taktiež za svoje akademické výsledky. Švajlen ukončil svoju univerzitnú sezónu deleným 8. miestom na univerzitných majstrovstvách USA a výborným priemerom v máji tohto roka.

Počas tohto leta sa Švajlen kvalifikoval sa svoj prvý profesionálny turnaj European Tour. Švajlen taktiež reprezentoval svoju krajinu na viacerých majstrovstvách sveta ako najúspešnejší Slovák.
Možnosť kvalifikovať sa na Lone Star Conference ocenenie majú univerzitný hráči, ktorí ukončili svoju univerzitnú kariéru a hrali minimálne dva roky ten istý šport. K oceneniu CoSIDA  musí byť hráč  jedným z hlavných hráčov a mať priemer lepší ako 3.3 bodov (z možných 4). Nominovaný atléti sa musia zúčastniť minimálne 50% súťaží.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501