Prvý turnaj roka

|
03. februára 2011
|

Tohtoročnú sezónu začnem dvoma turnajmi Adams Golf Tour Winter Series v Houstone. Tieto turnaje budú slúžiť ako príprava na hlavnú sezónu, ktorá sa začína v polovici marca. Počasie v Lawtone počas januára väčšinou spolupracovalo, takže som mal dosť času sa pripraviť na prvé turnaje tejto sezóny. Začiatkom tohto týždňa sa Lawtonom prehnal “blizzard“, prvýkrát som mal možnosť vidieť blesky počas snežnej búrky, takže všetko je od vtedy pokryté snehom. Od pondelka som nemal možnosť trénovať, ale verím že táto pauza mi len prospeje, nakoľko som trénoval takmer bez prestávky celý január.

Veľmi sa teším na to ako budem znova hrať turnaj v silnej konkurencii. Mám pocit, že to bola už večnosť odkedy som naposledy hral turnaj. Cestovať do Houstonu budem zajtra ráno, aby som si mohol ešte cez víkend pred turnajom zatrénovať, keďže počasie v Houstone má byť oveľa príjemnejšie ako v Lawtone. Po odohraní druhého turnaja prídám ďalší blog, v ktorom napíšem svoje postrehy z turnajov.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501