Cypress Lakes Open

|
14. novembra 2010
|

Mám za sebou prvý profesionálny turnaj v USA a som veľmi spokojný so svojím výkonom. Tento týždeň som hral dva turnaje: Cypress Lakes Open a Houston National  Golf Club Open. Cypress Lakes bol úspešnejší turnaj čo sa týka výsledku, ale obidva mi niečo dali.

Na Cypress Lakes Open som skončil na delenom šiestom mieste s 71 a 69 (-4) a vyhral som svoje prvé prize money. Prvý deň som hral výborne z odpaliska do grínu, ale mal som trochu problémy premieňať putty na bermudových grínoch, keďže som na tomto type trávy už dlho nehral. Druhý deň mi tam už spadlo aj pár puttov a výsledok bol o niečo lepší. Počas celého turnaja som mal iba tri bogey, ale to v poslednom kole na poslednej jamke na mrzí najviac. Po výbornom odpale som zahral zbytočné bogey, čo ma stálo štvrté miesto, ale aj tak som bol pozitívne prekvapený svojím výkonom po dlhom nehraní.

Začal som už rozmýšľať, že pôjdem hrať znova v decembri, ale to všetko bude závisieť od počasia a školských povinností.

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501