Sezóna 2011

|
17. januára 2011
|

Začiatok ďalšej golfovej sezóny v Oklahome sa veľmi rýchlo blíži. Na sezónu 2011 sa veľmi teším a to z viacerých dôvodov. Pravé táto sezóna bude mojou prvou plnou sezónou ako profesionálny hráč. Pravidelne sa budem zúčastňovať turnajov a budem mať oveľa viac času na tréning. Napriek tomu, že ešte stále študujem, už mám za sebou diplomovú skúšku, ktorú sa mi podarilo zvládnuť 15. januára. Od titulu MBA ma delí už iba úspešné ukončenie dvoch predmetov, ale golf  je tento rok moja absolútna priorita.

Sezónu začnem poslednými troma turnajmi Adams Golf Tour Winter Series, ktoré sa hrajú v prvej polovici februára. Plánujem sa zúčastniť minimálne dvoch turnajov, ale všetko bude závisieť od spolupráce počasia. Hlavná Adams Golf Tour sa začína tretí marcový týždeň a pozostáva zo 14-tich turnajov rovnomerne rozložených až do prvého októbrového týždňa. Okrem týchto turnajov by som sa rád zúčastnil nejakých porovnateľných alebo kvalitnejších turnajov v Európe tak ako minulý rok. Počítam s tým, že po poctivom tréningu a odohraní väčšieho množstva turnajov budem dostatočné pripravený na to, aby som dokázal zabojovať o kartu na jednej z hlavných tur.

Všetkým prajem šťastný a úspešný rok 2011!

Kontaktný formulár



O mne

Jeden z najúspešnejších slovenských golfistov. 6-násobný majster Slovenska v golfe. Víťaz slovenského profesionálneho rebríčka v rokoch 2011-2015. Profesionál roka 2015. Prvý slovenský profesionál, ktorý vyhral profesionálny turnaj mimo územia Slovenska. Spoluzakladateľ a hlavný profesionál Best Swing Golf Academy.

Kontakty

PETER ŠVAJLEN
Golfový profesionál

peter@petersvajlen.com
+421 905 335 501